Comanda ta
Comanda ta
Cum comand?

Pentru a lansa o comanda pe site-ul nostru, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Selectati produsul dorit. Selectati cantitatea dorita si apasati butonul "Adauga in cos". In functie de cantitatea solicitata, va vom comunica disponibilitatea si timpul de livrare.

Repetati acesta procedura cu toate produsele pe care doriti sa le achizitionati.

2. Odata ce ati selectat toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, accesati butonul "Comanda ta" din partea superioara dreapta a site-ului. Selectati butonul "finalizeaza comanda" daca doriti sa comandati produsele selectate sau butonul "Continua cumparaturile", daca doriti sa mai adaugati produse in lista dumneavoastra de cumparaturi.

3. Ajunsi in cosul de comanda, va rugam sa reverificati produsele selectate, cantitatile dorite si suma totala a comenzii. Costul de transport va fi comunicat in pasul urmator, dupa completarea localitatii de livrare. Daca totul este in regula, apasati butonul "Finalizeaza comanda".

4. Completati datele de facturare si datele de livrare. Alegeti modalitatea de transport si cea de plata. Nu uitati sa cititi politica de termeni si conditii, bifand casuta respectiva. Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul "Trimite comanda" si in scurt timp vei fi contactat de unul dintre colegii nostri.