Ai adaugat in cos
PESTE 3.000 DE PRODUSE
colectare, depozitare, industriale, amenajari urbane
PRODUSE LA COMANDA
personalizare in functie de nevoi si buget
CALITATE SUPERIOARA
parteneri si furnizori renumiti la nivel global
BRAND GRADINARIU
peste 23 de ani experienta
PESTE 3.000 DE PRODUSE
colectare, depozitare, industriale, amenajari urbane
PRODUSE LA COMANDA
personalizare in functie de nevoi si buget
CALITATE SUPERIOARA
parteneri si furnizori renumiti la nivel global
BRAND GRADINARIU
peste 23 de ani experienta
ABONEAZA-TE LA
NEWSLETTER
Compania

EcoPractic.ro este o divizie a Companiei SC GRADINARIU IMPORT EXPORT SRL (www.gradinariu.ro), cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul vanzarilor, dezvoltata prin intermediul distributiei catalogului Meva-tec la nivel national avand un tiraj anual de 30.000 de exemplare si consolidata in prezent prin echipa de vanzari directe precum si vanzarea e-commerce.

In prezent, divizia EcoPractic comercializeaza peste 3000 de produse, atat prin vanzarea directa, distributia cataloagelor cat si prin intermediul magazinului online, oferind un pachet complet dedicat Managementului integrat al deseurilor (consultanta de specialitate privind alegerea infrastructurii, valorificarea si eliminarea deseurilor, planificarea activitatilor de management al deseurilor, etc. ...), servicii de consultanta din domeniul industrial, bancar, al unitatilor de service, al institutiilor publice, Horeca precum si produse pe propan - butan destinate calatoriilor, dar si mediului industrial. Dispunem de experienta celor mai mari producatori din Europa din domeniul industrial cu care avem parteneriate de exclusivitate si reprezentare, precum grupul Meva din Cehia si Sulo, componenta a grupului Plasticomnium. Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge cele mai inalte standarde de calitate, mentinand totodată preturile la un nivel competitiv.


Avantajul nostru pe piata este reprezentat de:

 • Abordare individuala a clientului
  Echipa de vanzari specializata pe fiecare categorie de produse, poate oferi consultanta personalizata pe domeniul de activitate al clientului.
 • Productie la comanda
  Evaluam cu competenta cerintele clientului si, impreuna cu specialistul nostru, oferim solutia optima personalizata pe nevoile clientului.
 • Montaj
  La cerere, asiguram montajul si instalarea echipamentelor din fiecare categorie de produse, montajul rafturilor, dulapurilor de vestiar, mobilierului urban, statiilor pentru mijloacele de transport in comun, statiilor de pompare, incalzitoarelor de terasa.
 • Servicii de reparatii post-vanzare
  Prin intermediul echipei noastre mobile de service.
 • Livrare rapida
  Firma SC GRADINARIU IMPORT EXPORT SRL, dispune de un centru logistic in Bucuresti, ce permite stocuri de inmagazinari ample. In prezent, peste 70% din produse pot fi livrate in maxim o saptamana de la confirmarea comenzii.
 • Calitatea produselor
  Experienta producatorilor si seriozitatea companiei noastre, precum si trendul pietei romanesti, marcate de standardele Europene, contribuie la imbunatatirea tehnologica a produselor. Perioada de garantie acordata produselor este cuprinsa intre 1 si 10 ani.

 

Succesul dumneavoastră este şi al nostru!
Credem cu tarie că atingerea tuturor acestor obiective este atat in interesul nostru, cat si al tuturor partilor interesate: clienti, angajati, investitori şi intreaga societate care beneficiaza de rezultatele muncii noastre.
Punem mare accent pe flexibilitate si pe rezolvarea creativa a nevoilor tehnice ale clientului nostru, respectand in acelasi timp rigorile impuse.